Πολιτική Επιστροφών

Όροι επιστροφής προϊόντων

  • Δικαίωμα επιστροφής έχετε εφόσον υπάρξει αίτημα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος που προκύπτει από την ημερομηνία απόδειξης αγοράς.
  • Απαραίτητα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί και η απόδειξη αγοράς.
  • Η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση όπως ακριβώς εστάλλει.
  • Δεν είναι δυνατή η επιστροφή βοηθημάτων τουαλέτας , μαξιλαριών , στρωμάτων , καλσόν-κάλτσες , εσώρουχα , και σιλικόνες ποδιών για λόγους υγιεινής .

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2315523993

Διαδικασία Επιστροφής

  • Συσκευάζετε το προϊόν , σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να μην γίνει κάποια ζημιά κατά την αποστολή .
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη αγοράς και ένα χαρτί όπου μας παραθέτετε τους λόγους που επιστέφετε το προϊόν και εφόσον αυτό εγκριθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο , με ποιο τρόπο θα θέλατε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα.
  • Αποστέλλετε το προϊόν μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις , το προϊόν δεν γίνεται δεκτό και επιστέφεται πίσω με έξοδα που βαραίνουν τον παραλήπτη .

Όταν παραληφθούν τα προϊόντα, θα ελεγχθούν ως προς την κατάστασή τους και εφόσον τηρούνται οι όροι της πολιτικής επιστροφών της επιχείρησης, θα εκδοθεί άμεσα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας προκειμένου να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας (σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρετε στη επόμενη ηλεκτρονική παραγγελία σας, στο πεδίο “Παρατηρήσεις / Σχόλια για τη παραγγελία” ότι υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο). Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η επιχείρηση υποχρεούται να σας αποδώσει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών το τίμημα που εισέπραξε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα και με τον ίδιο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή τους. Συγκεκριμένα:Εάν η εξόφληση έγινε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του eshop, η επιχείρηση, εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η επιχείρηση, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του πελάτη.Εάν η εξόφληση έγινε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αποκλειστικά σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή Alpha Bank που θα μας υποδείξετε, σημειώνοντας τον IBAN και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

Κόστος μεταφοράς επιστροφής προϊόντων

Ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει κάθε πληρωμή που έλαβε από τον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων, κατά περιπτωση, των δαπανών παράδοσης, εντός 14 ημερών από την μέρα που ανακοινώσατε την αποφάση να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών , εκτός αν ο προμηθευτης έχει συμφωνήσει να επιβαρυνθεί ο ίδιος ή έχει παραλείψει να ενημερώσει σχετικά τον καταναλώτή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤO NEWSLETTER

έκπτωση, ειδικά για εσάς 🎁

Με κάθε νέα εγγραφή στο newsletter μας κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 10% και μια δωροεπιταγή 3€

*το κουπόνι αφορά αγορές έως 30€, ενώ η δωροεπιταγή αγορές άνω των 30€×

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.