Πολιτική Επιστροφών

Όροι επιστροφής προϊόντων

 • Δικαίωμα επιστροφής έχετε εφόσον υπάρξει αίτημα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος που προκύπτει από την ημερομηνία απόδειξης αγοράς.
 • Απαραίτητα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί και η απόδειξη αγοράς.
 • Η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση όπως ακριβώς εστάλλει.
 • Δεν είναι δυνατή η επιστροφή βοηθημάτων τουαλέτας , μαξιλαριών , στρωμάτων , καλσόν-κάλτσες , εσώρουχα , και σιλικόνες ποδιών για λόγους υγιεινής .
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2315523993

Διαδικασία Επιστροφής

 • Συσκευάζετε το προϊόν , σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να μην γίνει κάποια ζημιά κατά την αποστολή .
 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη αγοράς και ένα χαρτί όπου μας παραθέτετε τους λόγους που επιστέφετε το προϊόν και εφόσον αυτό εγκριθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο , με ποιο τρόπο θα θέλατε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα.
 • Αποστέλλετε το προϊόν μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις , το προϊόν δεν γίνεται δεκτό και επιστέφεται πίσω με έξοδα που βαραίνουν τον παραλήπτη . Όταν παραληφθούν τα προϊόντα, θα ελεγχθούν ως προς την κατάστασή τους και εφόσον τηρούνται οι όροι της πολιτικής επιστροφών της επιχείρησης, θα εκδοθεί άμεσα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας προκειμένου να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας (σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρετε στη επόμενη ηλεκτρονική παραγγελία σας, στο πεδίο “Παρατηρήσεις / Σχόλια για τη παραγγελία” ότι υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο). Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η επιχείρηση υποχρεούται να σας αποδώσει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών το τίμημα που εισέπραξε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα και με τον ίδιο μέσον που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή τους. Συγκεκριμένα:Εάν η εξόφληση έγινε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του eshop, η επιχείρηση, εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η επιχείρηση, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του πελάτη.Εάν η εξόφληση έγινε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αποκλειστικά σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή Alpha Bank που θα μας υποδείξετε, σημειώνοντας τον IBAN και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

Κόστος μεταφοράς επιστροφής προϊόντων

Κάλυψη κόστους μεταφοράς ανάλογα με το λόγο επιστροφής
 • Στη περίπτωση επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη και το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης όλου του ποσού των μεταφορικών και της αντικαταβολής.
 • Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος το οποίο έχει αποσταλλεί από την εταιρία με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ , εκτός από τα έξοδα επιστροφής χρεώνεστε επιπλέον και με το κόστος της αρχικής αποστολής το οποίο αρχικά καλύφθηκε από την εταιρία , αλλά παύει να καλύπτεται σε περίπτωση επιστροφής και ακύρωσης της αγοράς με υπαιτιότητα του πελάτη. Το ίδιο ισχύει και με το κόστος της αντικαταβολής.
 • Στην περίπτωση κτυπημένου ή καταστραμμένου προϊόντος κατά τη μεταφορά , ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά τη παραλαβή , παρουσία του μεταφορέα ο οποίος και θα πιστοποιήσει το πρόβλημα (σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να μείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων) Στην περίπτωση αυτή , τα έξοδα αποστολής , επιστροφής και αντικατάστασης βαραίνουν το κατάστημα M.S. MEDICAL SOLUTION .
 • Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αρχικά τον πελάτη και εφόσον αποδειχθεί ότι το προϊόν είναι πραγματικά ελαττωματικό η ευθύνη της M.S. MEDICAL SOLUTION περιορίζετε στην υποχρέωση επιστροφής μόνο του αντιτίμου του κόστους μεταφοράς και στην αντικατάσταση του προϊόντος , ή στην επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχούν στο κόστος του προϊόντος που πλήρωσε ο πελάτης κατά την αγορά. Το νέο προϊόν που αντικαθιστά το ελαττωματικό , αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιπλέον χρέωση.
close

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤO NEWSLETTER

έκπτωση, ειδικά για εσάς 🎁

Με κάθε νέα εγγραφή στο newsletter μας κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 10% και μια δωροεπιταγή 3€

*το κουπόνι αφορά αγορές έως 30€, ενώ η δωροεπιταγή αγορές άνω των 30€×

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.