Η Εταιρία

Η ιστορία μας

Η Ορθοπεδικά M.S. MEDICAL SOLUTION ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την πώληση των καλύτερων προϊόντων από Ελλάδα , Αμερική και Ευρώπη σεβόμενοι πάντοτε την Ελληνική οικονομική πραγματικότητα και την σχέση ποιότητας-τιμής.

Σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και ορίζουμε την αξία ως μέτρο με το οποίο η επίδοση μας ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο Ορθοπεδικά M.S. Medical Solution και πραγματοποιούν παραγγελίες και αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, τους τρόπους παραγγελίας, τους τρόπους αγοράς και τους τρόπους πληρωμής , όπως αυτοί αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας.

Αντιμετωπίζουμε τον πελάτη με ευαισθησία και κατανόηση και προσπαθούμε πάντα ώστε να μένουν ευχαριστημένοι οι αγοραστές μας.

Σπανοπούλου Ευαγγελία /ΑΦΜ – 147443420 /ΔΟΥ – Ε’ Θεσσαλονίκης

Η Ορθοπεδικά M.S. MEDICAL SOLUTION ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ . ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2315523993. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤO NEWSLETTER

έκπτωση, ειδικά για εσάς 🎁

Με κάθε νέα εγγραφή στο newsletter μας κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 10% και μια δωροεπιταγή 3€

*το κουπόνι αφορά αγορές έως 30€, ενώ η δωροεπιταγή αγορές άνω των 30€×

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.